Ποιοι Είμαστε

Η Εταιρεία

H εταιρεία μας «KANTARTZIS FOODS ΕΠΕ» δραστηριοποιείται στον ευρύτερο κλάδο των τροφίμων από το 1975. Εμπορευόμαστε αλλαντικά, γαλακτοκομικά, ζαχαρώδη, αναψυκτικά και ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.

Εδρεύουμε στη Θεσσαλονίκη, σε σύγχρονες και άρτιες ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις με εξοπλισμένους αποθηκευτικούς χώρους. Διαθέτουμε αποθήκη τροφίμων που ξεπερνά τα 1250τμ, καθώς και ψυκτικούς θαλάμους που φτάνουν τα 200τμ.

Εξυπηρέτηση

Με τον εξοπλισμένο  στόλο μας, που αποτελείται από 8 φορτηγά και ΙΧ, και με τους ειδικούς συνεργάτες μας, σας εξυπηρετούμε πανελλαδικά σε χρόνο που κυμαίνεται μεταξύ 24 και 48 ωρών! Προμηθεύουμε τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη απευθείας, με δικά μας οχήματα και φορτηγά, και την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω αντιπροσώπων σε κάθε νομό.

Η Δράση μας

Η εμπειρία μας στον χώρο της αγοράς των τροφίμων μας έχει βοηθήσει ώστε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το προσωπικό μας εργάζεται δυναμικά για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών με συνέπεια και αποδοτικότητα.

Το δίκτυο διανομής μας προσφέρει πανελλαδική κάλυψη, προμηθεύοντας τις επιχειρήσεις με υψηλής ποιότητας προϊόντα. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας βρίσκονται αγορές τόσο των αστικών κέντρων όσο και των τουριστικών περιοχών της Ελλάδας.

Στις εμπορικές μας δραστηριότητες εντάσσονται συνεργασίες με αρκετές από τις πιο σημαντικές εταιρείες τροφίμων της Ευρώπης. Πιο συγκεκριμένα, συνεργαζόμαστε με προμηθευτές από ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανία, η Ισπανία, το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Δανία, η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Εσθονία, η Ρουμανία και η Βουλγαρία.

Καλάθι αγορών
elΕλληνικά